nap virág

A vírus bezárta gyermekeinket velünk együtt az otthonainkba. Gyermekeink egyre nehezebben értik miért nem találkozhatnak a barátaikkal, miért nem kirándulhatnak, miért nem utazhatnak, miért, miért, miért. Gyermekeink megszokták az állandó újabb és újabb ingert, az állandó rohanást, menést, nyüzsgést, mert erre szocializáltuk őket. Ezért most is folyamatosan pörögnek, folyamatosan ingerre vágynak, szüleiket sem értik itthon vannak és mégis minden más. Nem érnek rá, nem figyelnek rá, ezért újabb és újabb dolgokat generálnak, hogy ráfigyeljenek. Hatalmas kihívás ez szülőnek, gyermeknek egyaránt.  Ahhoz , hogy lelassítsuk gyermekeinket tanítsuk meg őket a jelenbe lenni, tanítsuk meg őket a tudatos jelenlétre, a lazításra, meditációra. Ebben kívánok neked segíteni.

Minden szerdán és pénteken 12:30-13:00 óráig ingyenes meditációs játékot tartok 6-10éves gyerekeknek on-line. Várom gyermeked március 31-én kedden 12:30-kor a meditációra

Itt tudsz jelentkezni!

nevető margaréta 3

2020.március 21-én szombat délelőtt 9:00-12:30-ig várom azokat a gyermekkeket, akik szeretnék átélni, megélni saját nagyszerűségüket. Szeretnének megtanulni relaxálni, hogy tudják kezelni érzéseiket, kudarcaikat. Egy történeten keresztül megtapasztalják saját érzéseiket és kifejezik tánccal, festéssel. 

Délelőtt során a foglalkozáshoz az eszközöket én biztosítom valamint gyümölcsöt, rágcsálnivalót szintén. Foglalkozás díja 15 000 Ft / fő . Ha kérdésed van keress az elérhetőség valamelyikén! Jelentkezés e-mailben vagy telefonon  legkésőbb március 19-ig.

 

1. oldal / 4

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház